Cautare

17868 de rezultate pentru "papa francisc face declarartii" (4.55 secunde)
A promis ca face zid in fata arabilor (SUA e plina de musulmani americani si nu stiu unde va putea face zidul!), s-a ratoit la femei (el care a avut pana acum 3 neveste si-i cam plac fustele, visandu-le pe toate date jos), rezolva razboaiele si nu exclude sa rupa NATO.
Cineva drag ti-ar putea face astazi un cadou neasteptat, un lucru care o sa te bucure foarte mult. ... Esti prins fara voie intr-un scandal in care nu esti tu protagonistul, iar acest lucru te face sa te simti stanjenit.
Ar face orice pentru a-i depasi pe ceilalti si pentru a le demonstra tuturor ca el are ultimul cuvant.
Ala care se face ca munceste, ala care se face ca stie sa faca management dar in realitate nu stie sa-si puna nici haina in cui, ala care se crede capabil si cult in cap dar daca il iei la scuturat pricepi de ce vorbeste putin si prost, ala care crede ca a fi sef inseamna sa -ti stie angajatii de frica, ala care cica e student sau a terminat o facultate si cu greu leaga doua cuvinte, ala care ajunge universitar pe prietesuguri si relatii politice, ala care mimeaza justitia, ala care mimeaza competenta politica s.a.m.d.
Dar de ce ai vrea sa stai cu piciorul pe pedala cand poti face asa cum ai fost invatat la scoala de soferi si sa bagi in viteza doar cand se face rosu la pietoni?
Am mai povestit despre acei nebuni care in zorii anului 1990 au plecat de la stat si si-au deschis firme proprii, bazandu-se numai pe cunostintele profesionale si pe increderea ca pot face mai mult decat li se cerea la stat.
Am mai povestit despre acei nebuni care in zorii anului 1990 au plecat de la stat si si-au deschis firme proprii, bazandu-se numai pe cunostintele profesionale si pe increderea ca pot face mai mult decat li se cerea la stat.
Multi am crezut ca Alianta va sparge norii, va face si va drege...
Ba, mai mult, poti plusa cu ceva emotional, spunand ca daca toti soferii ar face aceeasi greseala ca mine, sigur s-ar produce accidente grave.
Seria paradoxurilor romanesti face insa ca taman acum, cand concetatenii nostri au priceput ce sunt alegerile si ce se poate face cu un vot, sa alegem un Parlament atat de echilibrat, incat este capabil sa puna in pericol orice Guvern, indiferent de culoarea sa politica.
Daca nu voi face fata, eu voi decide”, a afirmat Danut Culetu. La fel ca si fostul prefect al Constantei, Gheorghe Martin, lui Danut Culetu ii place tenisul, sport pentru care a declarat ca isi va face timp, chiar daca programul va fi extrem de incarcat.
Pentru ei, daca justitia isi face cu adevarat datoria, avem de-a face cu acte de asa-zisa "politie politica".
Acestea sunt doar o parte din proiectele majore in turism, sunt multe proiecte mai mici, mai minore pe care le putem face, dar, normal, trebuie schimbata conducerea in aceasta localitate. ... El in opt ani face o gradinita cu doua clase si un WC...
Situatia prezentata zilele trecute de colegii din presa locala ne-a convins insa ca avem de-a face cu un personaj care poate fi incadrat fara probleme in categoria interlopilor, astfel incat campania electorala nu mai devine o scuza, ci dimpotriva.
In schimb, la ultima sedinta a PSD Constanta - cea desfasurata sambata, 12 martie a.c., cu scopul alegerii presedintelui Organizatiei Municipale a PSD Constanta - Radu Mazare a afirmat ca prefectul Danut Culetu nu face nimic.
Ce ne aduce Basescu, asa cum s-a si laudat, ca va face la fel ca pana acum?
• 16 ian 2007 - Presedintele Basescu face o vizita in Republica Moldova, unde se intalneste cu omologul sau moldovean Vladimir Voronin si cu reprezentantii ambasadei Romaniei la Chisinau.
• 8 ian 2005 - Presedintele Traian Basescu declara ca abordarile de politica externa care sa consolideze pozitia Romaniei in structurile din care face parte, tinand cont de rolul sau strategic la Marea Neagra, vor constitui o prioritate a noii administratii de la Bucuresti.
Veti face imprumuturi - credite - externe pentru asta ? ... Dupa ce veti plati aceste pensii, cu ce bani veti mai face si INVESTITII pentru Spitale si Autostrazi ?
Care reforma o poate face? ... Care stanga, domnule Moraru, cand el stie ca avem deficit prognozat pentru la anul de 3,6 miliarde in fondul de pensii si el face acest joc?
google-analytics.com